Search
  • Mariska

Hoe en wat: Noord Nederlands Orkest

Sinds een aantal jaar mag ik op vaste basis foto's maken voor het Noord Nederlands Orkest. Regelmatig krijg ik de vraag wat ik dan precies voor dit gezelschap mag vastleggen, dus bij deze een overzicht!

De basis van mijn werk is het vastleggen van de concerten die gespeeld worden. Vaak in Groningen, maar ook andere theaters in het noorden van het land (de Lawei in Drachten, De Nieuwe Kolk in Assen, de Harmonie in Leeuwarden en een aantal kleinere zalen), maar ook zo nu en dan reis ik ook mee naar TivoliVredenburg in Utrecht of het Concertgebouw in Amsterdam en in augustus 2017 zelfs naar Lowlands, waar het orkest speelde voor een volle Alpha!
Naast de concerten worden er ook beelden gemaakt achter de schermen, van het inspelen of de uitgifte van nieuwe kleding, en voor de campagne van 2018 maakte ik een serie portretten van de musici bij hen thuis.Al met al is het orkest een supertoffe organisatie om voor te werken, trots dat ik voor ze op pad mag!


24 views0 comments

Recent Posts

See All